Συκωτάκι ηπειρώτικο

Συκωτάκι ηπειρώτικο Συκωτάκι ηπειρώτικο
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 συκώτι αρνιού
  •  ρίγανη
  • 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1 μάτσο κρεμμυδάκια κομμένα σε ψιλές ροδέλες
  • αλάτι
  • αλεύρι
  • λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Αφαιρούμε τη μεμβράνη από το συκώτι και το κόβουμε σε μικρούς κύβους. Το πλένουμε και το στραγγίζουμε. Το αλευρώνουμε και το τηγανίζουμε σε βαθύ τηγάνι, σε πολύ και καυτό λάδι, με κλειστό καπάκι για 4-5 λεπτά περίπου. Αφαιρούμε τα τηγανισμένα κομμάτια με μια τρυπητή κουτάλα και τα στραγγίζουμε. Τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα και τα πασπαλίζουμε με ρίγανη και αλάτι. Γαρνίρουμε με  άνηθο και κρεμμυδάκια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε