6
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 36 στρείδια με κέλυφος
- 60 γρ. χαβιάρι beluga
- 1/4 φλιτζανιού φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 4 κουταλιές σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
- 80ml ξύδι από σαμπάνια
- 3 κουταλιές σπόροι μαύρου πιπεριού σπασμένοι
- σπασμένο πάγο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το σχοινόπρασο, το ξύδι και το πιπέρι για να φτιάξουμε μια σάλτσα. Καθαρίζουμε και ανοίγουμε τα στρείδια. Τοποθετούμε τα κελύφη ανοιχτά πάνω σε σπασμένο πάγο, μοιράζουμε τη σάλτσα σε κάθε στρείδι και τέλος, τοποθετούμε από πάνω μία μικρή ποσότητα χαβιάρι.