Στιφάδο

Στιφάδο Στιφάδο
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε μερίδες
  • 1 κιλό κρεμμύδια κοκκάρια
  • 2 ντομάτες ψιλοκομμένες
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ζάχαρη
  • κανέλα
  • 4 φύλλα δάφνης
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 3 κουτ. ξίδι ή κόκκινο κρασί
  • 1/2 ποτήρι νερό
  • 2 κουτ. σούπ. βούτυρο

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κρέας στο ελαιόλαδο μέχρι να πάρει ελαφρώς χρώμα, προσθέτουμε τα κρεμμύδια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να μαραθούν. Σε μια άλλη κατσαρόλα βάζουμε τα σοταρισμένα κρεμμύδια, το κρέας, το βούτυρο και όλα τα υπόλοιπα υλικά, μαζί με νερό. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε το στιφάδο σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να μείνει μια πηχτή σάλτσα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε