0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 14 σπαράγγια βρασμένα να κρατάνε
- 200 γρ. φρέσκο σολομό σε μικρά κομμάτια
- 3 κουταλιές κρέμα γάλακτος
- 1 κουταλιά λευκό κρασί
- 3 κουταλιές ζωμό κρέατος
- 2 πρέζες σχοινόπρασο
- αλάτι
- πιπέρι λευκό
Εκτέλεση
Βράζουμε την κρέμα γάλακτος με το κρασί ώστε, να μειωθεί στο μισό. Κόβουμε 2 σπαράγγια σε μικρά κομμάτια, τα προσθέτουμε στη σάλτσα, ανακατεύουμε και πολτοποιούμε τη σάλτσα στο μπλέντερ. Βάζουμε τα σπαράγγια και το σολομό στο γκριλ ώσπου να πάρουν λίγο χρώμα. Περιχύνουμε τα σπαράγγια και το σολομό με λίγη σάλτσα και πασπαλίζουμε με το σχοινόπρασο.