0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 12 σπαράγγια βρασμένα να κρατάνε
- 4 στρείδια καθαρισμένα, σε μικρά κομμάτια
- 3 κουταλιές λευκό κρασί
- 4 κουταλιές ζωμό από τα βρασμένα σπαράγγια
- 1 κουταλιά κρέμα γάλακτος
- 100 γρ. ρόκα
- αλάτι
Εκτέλεση
Βράζουμε το κρασί με το ζωμό σπαραγγιών ώστε, να μειωθεί στο μισό. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και χτυπάμε με το μίξερ, μέχρι να γίνει αφράτο. Ρίχνουμε τα στρείδια και το αλάτι και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με λίγη ρόκα.