

0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 500 γρ. σπαράγγια βρασμένα, σε κομμάτια
- 100 γρ. κινέζικο λάχανο (pak-choi) χοντροκομμένο
- 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη ζουλιέν
- 1 κουταλιά αραβοσιτέλαιο
- 1 κουταλιά σησαμέλαιο
- 1 κουταλιά σάλτσα σόγιας
- αλάτι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε τα 2 είδη λαδιού σε τηγάνι γουόκ και σοτάρουμε τα σπαράγγια για 2 λεπτά. Προσθέτουμε το λάχανο και την πιπεριά. Περιχύνουμε τη σάλτσα σόγιας και το αλάτι και αφήνουμε για λίγο να μαγειρευτούν.