0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 2 κιλά μύδια με κέλυφος
- 2 φλιτζάνια ζωμό κοτόπουλου
- 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
- 100-120 γρ. τρούφα κομμένη ζουλιέν
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε, πλένουμε και αχνίζουμε τα μύδια, ώστε να ανοίξουν. Αφαιρούμε τα κελύφη και στραγγίζουμε το νερό τους. Πολτοποιούμε τα μύδια στο μπλέντερ και αραιώνουμε τον πουρέ τους με το ζωμό ή με το νερό τους. Ζεσταίνουμε τη σούπα, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε. Τέλος, προσθέτουμε την τρούφα και το πιπέρι.