0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Vegeterian
Συστατικά
- 1 κουταλάκι ελαιόλαδο
- 1 κουταλάκι ζωμό λαχανικών σε σκόνη
- 1 μεσαίο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 3 μεσαίες ντομάτες
- 425 γρ. συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
- 310 γρ. καλαμπόκι κρέμα (κονσέρβα)
- 125 γρ. σπυριά καλαμπόκι, σουρωμένα (κονσέρβα)
- σκόνη τσίλι
- ξινή κρέμα γάλακτος
- τορτίγιας για σερβίρισμα
Εκτέλεση
Ζεστάίνουμε το λάδι, προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών σε σκόνη, το κρεμμύδι και αοτάρουμε μέχρι να μαραθεί το κρεμμύδι χωρίς να πάρει χρώμα. Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες, με ενα κουτάλι αφαιρούμε τους σπόρους και τις τεμάχίζουμε. Τις ρίχνουμε στο σκεύος με το συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας, το καλαμπόκι κρέμα και τα σπυριά καλαμπόκι. Καρυκεύουμε με σκόνη τσίλι και ανακατεύουμε καλά ώσπου η σούπα να ζεσταθεί τελείως. Γαρνίρουμε με μια κουταλιά ξινή κρέμα γάλακτος και σερβίρουμε με ζεστές τορτίγιας.