6
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 λίτρo ζωμό κρέατος
- 2 φλιτζάνια αλεύρι
- 2 φλιτζάνια ρύζι
- 1/2 κιλό γιαούρτι
- βούτυρο
- κόκκινο πιπέρι
- λίγο δυόσμο
Εκτέλεση
Βράζουμε το ρύζι στο ζωμό του κρέατος. Λιώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε το μείγμα στη σούπα και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε το γιαούρτι. Σερβίρουμε με κόκκινο πιπέρι και φυλλαράκια δυόσμου.