0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 2 κουταλιές φυτικό λάδι
- 1 καρότο ψιλοκομμένο
- 1 σελινόριζα ψιλοκομμένη
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 4 φλιτζάνια ζωμό λαχανικών
- 400 γρ. γάλα καρύδας
- 1/4 κουταλάκι πράσινη πάστα κάρυ
- 1 ½ φλιτζάνι κουκιά αποφλοιωμένα φρέσκα
- 200 γρ. νουντλς από ρύζι
- 200 γρ. τόφου σε κύβους ή κασέρι σόγιας
- 2 κουταλιές φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε ελαφρώς στο λάδι το καρότο, τη σελινόριζα και το σκόρδο. Προσθέτουμε το ζωμό, το γάλα καρύδας, την πάστα κάρυ, τα κουκιά, τα αφήνουμε να βράσουν, δοκιμάζουμε και εάν χρειάζεται προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε τα νουντλς και μόλις βράσουν και αυτά , ρίχνουμε το τόφου, τον βασιλικό, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.