0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 300 γρ. σολομό καπνιστό κομμένο σε φέτες
- 2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- λιγο άνηθο ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά κόκκους πιπεριού
- λίγο πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές χυμό λεμονιού
- 2-3 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
Σε ένα σκεύος στρώνουμε τις φέτες σολομού και σκορπίζουμε από πάνω τα κρεμμυδάκια με τα αγγουράκια τουρσί. Χτυπάμε το ελαιόλαδο με το χυμό λεμονιού προσθέτουμε πιπέρι, κόκκους πιπεριού και περιχύνουμε το σολομό. Τοποθετούμε το σολομό στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Πασπαλίζουμε με άνηθο και σερβίρουμε.