

4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 4 φέτες σολομό φρέσκο
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
- 1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- 1/2 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Στρώνουμε τις φέτες του σολομού σε ένα ταψί. Τις αλατοπιπερώνουμε, τις σκεπάζουμε με τις ροδέλες κρεμμυδιού, τις πασπαλίζουμε με τον άνηθο και τις περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο. Ψήνουμε το σολομό σε μέτριο φούρνο για λίγη ώρα να ροδίσει και σερβίρουμε με λαδολέμονο με θυμάρι.