2
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 360 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, κομμένη σε μικρά κομμάτια
- 1/2 φλιτζάνι ανάλατο βούτυρο
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 240 γρ. μπισκότα dijestive, θρυμματισμένα
- 1/3 φλιτζανιού σταφίδες
- 120 γρ. αποξηραμένα ροδάκινα,χοντροκομμένα
- 1/2 φλιτζάνι φουντούκια ή πέκαν, χοντροκομμένα
Εκτέλεση
Καλύπτουμε τη βάση και τις πλευρές ενός ταψιού 28x18 εκ. με διάφανη μεμβράνη. Λιώνουμε τη σοκολάτα και το βούτυρο σε μπεν μαρί, προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και τα χτυπάμε με ξύλινο κουτάλι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τα μπισκότα, τις σταφίδες, τα ροδάκινα, τα φουντούκια και ανακατεύουμε καλά. Τοποθετούμε το μείγμα στο ταψί, απλώνοντάς το ομοιόμορφα. Το αφήνουμε να κρυώσει και το βάζουμε στο ψυγείο για να πήξει. Με τη βοήθεια της μεβράνης το βγάζουμε από το ταψί και την αφαιρούμε. Το κόβουμε σε 12 μακρόστενα κομμάτια και σερβίρουμε.