1
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 4 κεφάλια σκόρδο καθαρισμένα
- 4 πιπεριές τσίλι
- 15 γρ. ζάχαρη
- 300ml μηλόκρασο
- 15 γρ. αλάτι
Εκτέλεση
Βάζουμε τα σκόρδα σε γυάλινο βάζο μαζί με τις πιπεριές. Ζεσταίνουμε τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας. Μόλις ζεσταθούνε τα κατεβάζουμε από την φωτιά και μόλις χλιαρώσουν, περιχύνουμε τα σκόρδο στο βάζο. Κλείνουμε το καπάκι και βάζουμε ανάποδα το δοχείο να σφραγίσει. Το αφήνουμε για 10 μέρες και είναι έτοιμο.