0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 400 γρ. φιλέτο βουβαλιού σε λεπτές φέτες
Για τη μαρινάδα:
- 6 κουταλιές ούζο
- 2 κουταλιές μουστάρδα
- 1 κουταλιά δυόσμο ψιλοκομμένο
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 4 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά πιπέρι χοντροκομμένο
- αλάτι χοντρό
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά της μαρινάδας και βουτάμε τα σκαλοπίνια. Τα ανακατεύουμε ώστε να καλυφθούν καλά και τα αφήνουμε για 1-2 ώρες στο ψυγείο. Τα ψήνουμε σε μέτρια φωτιά.