Σκάλφα ή τριφύλλια ομελέτα

Σκάλφα ή τριφύλλια ομελέτα Σκάλφα ή τριφύλλια ομελέτα
2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Τήνος

Συστατικά

  • σκάλφα ή τριφύλλια καθαρισμένα
  • 2 κουταλιές βούτυρο
  • 2 κουταλιές τυρί τριμμένο
  • 4 αυγά
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Ζεματάμε τα χόρτα, τα στραγγίζουμε και τα σφίγγουμε στα χέρια μας για να φύγει καλά το νερό τους. Λιώνουμε το βούτυρο και σωτάρουμε τα χόρτα. Χτυπάμε τα αυγά προσθέτοντας λίγο νερό, τυρί, αλάτι και πιπέρι. Τα ρίχνουμε όλα στο τηγάνι και ψήνουμε την ομελέτα και από τις δυο πλευρές. Σερβίρεται ζεστή.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε