0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Πόντος
Συστατικά
- Αλεύρι
- Νερό
- Αλάτι
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε το αλεύρι με το νερό και το αλάτι μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη. Χωρίζουμε τη ζύμη και ανοίγουμε λεπτά φύλλα. Τα τυλίγουμε σε μακρόστενα ρολά και τα κόβουμε σε πάχος 3 εκ. Τα τοποθετούμε σε ταψί και τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσουν. Αν θέλουμε να τα μαγειρέψουμε τα τοποθετούμε σε ταψί δίπλα δίπλα, βράζουμε νερό με λίγο αλάτι, τα περιχύνουμε τόσο όσο να τα σκεπάσουμε και τα αφήνουμε να φουσκώσουν.