0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- πακέτο ζύμη σφολιάτας (500 γρ.)
- 480 γρ. τυρί φέτα ή παρμεζάνα
- 3-4 αυγά
- 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
Εκτέλεση
Κόβουμε τη σφολιάτα σε μικρά στρογγυλά (δισκάκια) κομματάκια. Χτυπάμε τα αυγά και τα ανακατεύουμε με το τυρί και το κρεμμύδι. Τοποθετούμε στο κέντρο κάθε δίσκου μίια κουταλιά από τη γέμιση και κλείνουμε τις άκρες της ζύμης, πιέζοντάς τις με ένα πιρούνι. Τα βάζουμε σε ένα βουτυρωμένο ταψί, τα αλείφουμε με λίγο αυγό και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου για 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρονται ζεστά.