0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 30 γρ. ζάχαρη
- 250 γρ. φρέσκος χυμός πεπονιού
- 30 γρ. τσίπουρο
- 1 φύλλο ζελατίνας
- φράουλα
- 250 γρ. φρέσκος χυμός φράουλας
- 50 γρ. ζάχαρη
- 30 γρ. τσίπουρο
- 1 φύλλο ζελατίνας
- ροδάκινο
- 250 γρ. φρέσκος χυμός ροδάκινου
- 40 γρ. ζάχαρη
- 30 γρ. τσίπουρο
- 1 φύλλο ζελατίνας
Εκτέλεση
Μαλακώνουμε το φύλλο ζελατίνας σε κρύο νερό και το λιώνουμε με ελάχιστο από το χυμό του φρούτου που θα χρησιμοποιήσουμε σε χαμηλή φωτιά. Το αδειάζουμε στον υπόλοιπο χυμό μαζί με την ζάχαρη και το τσίπουρο. Ανακατεύουμε, γεμίζουμε σφηνάκια ή τα ξεφορμάρουμε βουτώντας τα σε ζεστό νερό ή τα σερβίρουμε μέσα σε αυτά.