

0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 4 ψωμάκια μπαγκέτα
- 1/2 φλιτζανάκι λευκό ξίδι μπαλσάμικο
- 1/2 κούπα φιστίκι ψημένο ανάλατο
- 1 κουταλάκι φρέσκο ή ξερό βασιλικό
- 1 σκελίδα σκόρδου πολτοποιημένη
- 1/2 φλιτζάνι λιωμένες πιπεριές Φλωρίνης
- 1 μεγάλο κολοκύθι σε φέτες, τηγανισμένο
- 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένες καρδιές αγκινάρας (προαιρετικά)
- 1 φλιτζάνι τυρί φέτα τριμμένη
- 4 φύλλα μαρουλιού
- λίγο πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε στη μέση τις μπαγκέτες και ανακατεύουμε όλα τα υλικά πλην του κολοκυθιού και του μαρουλιού. Σε κάθε πλευρά του σάντουιτς απλώνουμε το μείγμα και συμπληρώνουμε από πάνω τις φέτες του κολοκυθιού. Ψήνουμε για 5 λεπτά στο φούρνο ή σε τοστιέρα χωρίς να πιέσουμε. Όταν ψηθεί ανοίγουμε το σάντουιτς και προσθέτουμε το μαρούλι.