0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 350 γρ. κρασί ξηρό λευκό
- 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
- 2 κουταλιές σούπας ντομάτα συμπυκνωμένη
- 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα σε σκόνη
- λίγος ζωμός κρέατος
- πιπέρι καγιέν
- αλάτι
Εκτέλεση
Βράζουμε το κρασί με το κρεμμύδι μέχρι να μείνει η μισή ποσότητα του κρασιού. Προσθέτουμε τη ντομάτα, τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, το ζωμό και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να δέσει η σάλτσα. Σερβίρεται με κοτόπουλο ψητό, κυνήγι και εσκαλόπ.