Σάλτσα βύνης με καπνιστό χοιρινό

Σάλτσα βύνης με καπνιστό χοιρινό Σάλτσα βύνης με καπνιστό χοιρινό
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 930 γρ. ωμό καπνιστό χοιρινό χωρίς κόκαλα
  • 450 γp καρότα σε μεγάλα κομμάτια
  • 3 1/2 φλιτζάνι ζωμό από κύβο λαχανικών
  • 1/2 φλιτζάνι μπύρα βύνης
  • 2-3 κουταλιές της σούπας ζωμό ψητού
  • 3 κουταλάκια του γλυκού πυκνωτικό στερεωτικό σάλτσας
  • 2 κουταλιές της σούπας κρέμα
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε και στεγνώνουμε το κρέας. Προθερμαίνουμε το φούρνο περίπου στους 200° C, βάζουμε το καπνιστό χοιρινό και το ζεστό νερό σε ταψί. Σιγοψήνουμε το κρέας, καλυμμένο, στο φούρνο για 15 λεπτά. Προσθέτουμε τα καρότα και το bouillon στο κρέας και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά. Ξεσκεπάζουμε και αφήνουμε το χοιρινό να ροδίσει για 15 λεπτά. Το τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο. Βάζουμε τη μπύρα βύνης και τον ψημένο ζωμό σε μια κατσαρόλα και βράζουμε. Πυκνώνουμε τη σάλτσα με το πυκνωτικό σάλτσας, τη δένουμε με κρέμα και αλατοπιπερώνουμε. Σερβίρουμε με πηχτό πουρέ πατάτας ή ζυμαρικά νούντλς βουτυρωμένα και ελαφρώς σκούρα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε