Σάλτσα σκόρδου

Σάλτσα σκόρδου Σάλτσα σκόρδου
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 100 γρ. άσπρο ψωμί
  • 1/2 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών
  • 1 κρόκο αυγού
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 2-4 σκελίδες σκόρδου
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά κομμένο μαϊντανό

Εκτέλεση

Κόβουμε το άσπρο ψωμί, αφαιρούμε την κόρα και το βρέχουμε στο ζωμό λαχανικών. Το λιώνουμε με τον κρόκο, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μίξερ. Ξεφλουδίζουμε τις σκελίδες σκόρδου, τις κόβουμε σε χοντρά κομμάτια και τις προσθέτουμε με ελαιόλαδο στο μίξερ. Τα ανακατεύουμε μέχρι να μαλακώσουν. Την ρίχνουμε σε ένα πιάτο και παασπαλίζουμε με μαϊντανό γυρω-γυρω πριν την σερβίρουμε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε