Σάλτσα πουρέ Tapenade

Σάλτσα πουρέ Tapenade Σάλτσα πουρέ Tapenade
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 200 γρ. ελιές χωρίς κουκούτσι
  • 50 γρ. πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι
  • 50 γρ φιλέτα αντσούγιας
  • 3 κουταλιές κομμένη κάπαρη
  • λίγη φλούδα λεμονιού και χυμό λεμονιού
  • 6-8 κουταλιές ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Πολτοποιούμε όλα τα συστατικά σε ένα γουδί ή σε ένα μίξερ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε