Σάλτσα πορτοκάλι

Σάλτσα πορτοκάλι Σάλτσα πορτοκάλι
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 3 πορτοκάλια
  • 1 λεμόνι
  • 1 κρεμμύδι κόκκινο σε κύβους
  • 1 ματσάκι δενδρολίβανο
  • 7 κουταλιές ημίξηρο άσπρο κρασί
  • 1 κουταλάκι του γλυκού άμυλο
  • 1 κουταλιά μαρμελάδα πιπερόριζα

Εκτέλεση

Ξεφλουδίζουμε σε λωρίδες τη φλούδα από το λεμόνι και από 1 πορτοκάλι με ένα εργαλείο αποφλοίωσης. Στίβουμε τον χυμό από όλα τα εσπεριδοειδή και τον βράζουμε με το δενδρολίβανο, το κρασί, τις λωρίδες των εσπεριδοειδών για 5 λεπτά. Ανακατεύουμε το άμυλο με λίγο νερό μέχρι να μαλακώσει, το προσθέτουμε στον χυμό και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Τέλος, το ανακατεύουμε με τη μαρμελάδα πιπερόριζας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε