0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 3 πορτοκάλια
- 1 λεμόνι
- 1 κρεμμύδι κόκκινο σε κύβους
- 1 ματσάκι δενδρολίβανο
- 7 κουταλιές ημίξηρο άσπρο κρασί
- 1 κουταλάκι του γλυκού άμυλο
- 1 κουταλιά μαρμελάδα πιπερόριζα
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε σε λωρίδες τη φλούδα από το λεμόνι και από 1 πορτοκάλι με ένα εργαλείο αποφλοίωσης. Στίβουμε τον χυμό από όλα τα εσπεριδοειδή και τον βράζουμε με το δενδρολίβανο, το κρασί, τις λωρίδες των εσπεριδοειδών για 5 λεπτά. Ανακατεύουμε το άμυλο με λίγο νερό μέχρι να μαλακώσει, το προσθέτουμε στον χυμό και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Τέλος, το ανακατεύουμε με τη μαρμελάδα πιπερόριζας.