Σάλτσα Πέστο

Σάλτσα Πέστο Σάλτσα Πέστο
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 2-3 σκελίδες σκόρδο σε μικρά κομμάτια
  • 4 κουταλιές σπόροι κουκουναριού σε χοντά κομμάτια
  • 60 φρέσκα φύλλα βασιλικού σε χοντά χομμάτια
  • 5 κουταλιές τριμμένη παρμεζάνα ή πρόβιο τυρί
  • 8 1/2 κουταλιές
  • 1 3/4 φλιτζάνια ελαιόλαδο
  • αλάτι

Εκτέλεση

Πολτοποιούμε σε ενα μίξερ όλα τα υλικά εκτός απο το τυρί και το ελαιόλαδο, μέχρι να γίνουν ένα μείγμα. Έπειτα, προσθέτουμε το τυρί και σιγά-σιγά το ελαιόλαδο μέχρι να γίνει μία απαλή, κρεμώδη σάλτσα. Αν θέλουμε, προσθέτουμε αλάτι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε