0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 3 κρόκοι αυγών
- 3 κουταλιές λευκού κρασιού
- 3/4 της κούπας λιωμένο βούτυρο
- αλάτι
- λίγο κόκκινο πιπέρι
- χυμό από 1/2 λεμόνι
Εκτέλεση
Κτυπήστε τα αυγά με το λευκό κρασί μέσα σε διπλή κατσαρόλα μέχρι να κάνουν αφρό. Προσθέστε το λιωμένο βούτυρο προσεκτικά με το κτυπητήρι. Νοστιμίστε το με αλάτι, κόκκινο πιπέρι και το χυμό. Αυτή η ζεστή, κτυπημένη σάλτσα μπορεί να σερβιριστεί όχι μόνο με φρέσκα, άσπρα σπαράγγια ή με άλλα λαχανικά, αλλά επίσης με ψημένο κρέας.