0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά βούτυρο
- 740 γρ. ντομάτες κομμένες στα τέσσερα
- 2 κουταλιές πάστα τομάτας
- 2 κουταλιές κέτσαπ
- 1 κουταλάκι του γλυκού ξερή ρίγανη
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- ζάχαρη
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και το βούτυρο και σοτάρουμε το σκόρδο μέχρι να μαραθεί χωρίς να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε τις ντομάτες, την πάστα τομάτας, το κέτσαπ και βράζουμε για 10 λεπτά. Έπειτα το στραγγίζουμε. Ρίχνουμε ρίγανη, αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη και συνεχίζουμε το βράσιμο, χωρίς το καπάκι, για 5 λεπτά ακόμη.