0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1/2 φλιτζάνι ζωμό κρέατος
- 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
- 3 κουταλάκια του γλυκου έτοιμο ζωμό ψητού κρέατος
- 3 κουταλιές ελαφρύ κλασικό μαγειρικό άλειμμα
- 2 κουταλιές μουστάρδα
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Λιώνουμε το ψητό κατακάθι με το ζωμό και την κρέμα. Το ρίχνουμε στο ζωμό κρέατος και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Προσθέτουμε το μαγειρικό άλειμμα στη σάλτσα και την νοστιμίζουμε με μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι.