0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 4 κουταλιές λιωμένο βούτυρο
- 6 κουταλιές ελαιόλαδο
- 8 κουταλιές ζωμό λαχανικών
- 2 κουταλιές καυτερή μουστάρδα
- 2 κουταλιές γλυκιά μουστάρδα
- 4 κουταλιές ανάμεικτα τουρσιά
- 2 αυγά βραστά σφιχτά
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 κουταλιές κομμένο άνηθο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το βούτυρο με το λάδι, το ζωμό κρέατος τις μουστάρδες μέχρι να μαλακώσουν. Κόβουμε τα τουρσιά καλά, ξεφλουδίζουμε τα αυγά και τα κόβουμε επίσης καλά. Ρίχνουμε τα τουρσιά και τα αυγά στη σάλτσα, νοστιμίζουμε με αλάτι, πιπέρι και άνηθο. Σερβίρουμε τη σάλτσα σε θερμοκρασία δωματίου.