Σάλτσα Μουσολίνα

Σάλτσα Μουσολίνα Σάλτσα Μουσολίνα
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 τμήμα Σάλτσας Ολλανδέζ
  • 100 γρ. κρέμας
  • μια μικρή ποσότητα σκόνης γλυκιάς πιπεριάς

Εκτέλεση

Κτυπήστε την κρέμα μέχρι να πήξει με λίγη σκόνη πιπεριάς και προσθέστε την στη χλιαρή Σάλτσα Ολλανδέζ. Σερβίρετέ την αμέσως.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε