0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 3 κουτ. σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη
- 2 κρόκοι αυγών
- 2 κουτ. σούπας κρέμα γάλακτος
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Βάλτε σε ένα κατσαρολάκιτους κρόκους, 2 κουταλιές σούπας νερό, μερικές σταγόνες λεμόνι, αλάτι και πιπέρι. Τοποθετήστε τα σε πολύ χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι η σάλτσα να γίνει κρέμα.Κατεβάστε τη από τη φωτιά και ρίξτε το βούτυρο λίγο λίγο, ανακατεύοντας συνεχώς.Προσθέστε στο τέλος την κρέμα γάλακτος, την οποία μπορείτε να χτυπήσετε λίγο προηγουμένως.
Σερβίρεται με ψάρι βραστό και σπαράγγια.