Σάλτσα μήλου και πικραλίδα

Σάλτσα μήλου και πικραλίδα Σάλτσα μήλου και πικραλίδα
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 2 μικρά ξινόμηλα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
  • 4 κουταλιές πικραλίδα
  • λίγη πικάντικη σάλτσα σόγιας
  • αλάτι

Εκτέλεση

Κόβουμε τα μήλα στα τέσσερα, τα ξεφλουδίζουμε και βγάζουμε τα κουκούτσια. Τα κόβουμε  σε κύβους και τα βράζουμε σε λίγο νερό. Τα ανακατεύουμε έντονα με ένα χτυπητήρι και έπειτα τα αφήνουμε να κρυώσουν. Προσθέτουμε το μέλι και την πικραλίδα και νοστιμίζουμε με πικάντικη σάλτσα σόγιας και αλάτι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε