0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 200 γρ. κατεψυγμένης κρέμας από σπανάκι
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2 κουταλιές βούτυρο
- 1 φλιτζάνι φρέσκια κρέμα
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση
Ξεπαγώνουμε το σπανάκι. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια στο βούτυρο μέχρι να μαλακώσουν χωρίς να πάρουν χρώμα, προσθέτουμε το σπανάκι και το ζεσταίνουμε. Ρίχνουμε την φρέσκια κρέμα, αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο και συνεχίζουμε για λίγο ακόμη το βράσιμο.