0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 φλιτζάνι ζωμός κρέατος
- 2 κουταλιές πράσινοι κόκκοι πιπεριού διατηρημένοι σε άλμη
- 3 κουταλιές προϊόντος για την προετοιμασία πήξης
- 3 κουταλιές σκούρη σάλτσα για δέσιμο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 κουταλιές χτυπημένη κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Λιώνουμε το κατακάθι του ψητού κρέατος με το ζωμό κρέατος. Τρίβουμε μαλακά τους κόκκους του πιπεριού και τους προσθέτουμε στον ζωμό κρέατος. Το ανακατεύουμε στο προϊόν για την πήξη και αφήνουμε πάρει μία βράση. Δένουμε τη σάλτσα με τη σάλτσα για δεσιμό και καρυκεύουμε αλάτι και πιπέρι. Στο τέλος, το βυθίζουμε στη ψημένη κρέμα.