0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
- 1 κουταλιά μουστάρδα αρωματισμένη με τρούφα
- 10 γρ. άμυλο καλαμποκιού
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε για 1-2 λεπτά την κρέμα σε πολύ δυνατή φωτιά. Ρίχνουμε το άμυλο, το αλάτι, το πιπέρι και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τη μουστάρδα. Αν χρειαστεί αραιώνουμε τη σάλτσα με λίγο νερό.