0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 φρέσκο κρεμμύδι σε μικρούς κύβους
- 2 σκελίδες σκόρδο σε μικρούς κύβους
- 1 βραστό καρότο σε μικρούς κύβους
- 1/2 ξεφλουδισμένη κίτρινη πιπεριά σε μικρούς κύβους
- 2 ντομάτες ξεφλουδισμένες και χωρίς σπόρους σε μικρούς κύβους
- 1 αγγουράκι τουρσί σε μικρούς κύβους
- 1 κόκκινη καυτερή πιπεριά σε μικρούς κύβους
- 1 κουταλιά μικρή κάπαρη
- 1 κουταλιά πάστα αντζούγιας
- 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
- 1-2 κουταλιές ψίχες ψωμιού
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- ξύδι λευκού κρασιού
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- ζάχαρη
- 2 κουταλιές κομμένο μαϊντανό
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το καρότο, την πιπεριά, την ντομάτα, το αγγουράκι τουρσί, την καυτερή πιπεριά και την κάπαρη. Αναμειγνύουμε την πάστα αντζούγιας, την μουστάρδα, τις ψίχες ψωμιού και το ελαιόλαδο. Τα ανακατεύουμε με τα λαχανικά και προσθέτουμε ξύδι, αλάτι, πιπέρι και ζάχαρη. Αν θέλουμε, προσθέτουμε κάποιες παραπάνω ψίχες ψωμιού και ανακατεύουμε με μαϊντανό.