0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 2 κουταλιές βούτυρο
- 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
- 1 φλιτζάνι κρεμμύδια σε ημικύκλια
- 1 φλιτζάνι ζωμό κρέατος
- 1/2 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
- 3 κουταλιές προϊόντος για την προετοιμασία πήξης
- 3 κουταλιές κλασικό σκούρο μαγειρικό άλειμμα
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Λιώνουμε το βούτυρο στο ζωμό του ψημένου κρέατος και λιώνουμε τη ζάχαρη σε αυτό. Προσθέτουμε το κρεμμύδι στο βούτυρο και το σοτάρουμε μέχρι να πάρει ελαφρώς χρώμα. Προσθέτουμε το ζωμό κρέατος, το κόκκινο κρασί και το προϊόν για την πήξη και το αφήνουμε να πάρει άλλη μία βράση. Δένουμε τη σάλτσα με μαγειρικό άλειμμα και καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι.