0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 2 αυγά βραστά σφιχτά
- 2 κουταλιές μαύρες ελιές (χωρίς κουκούτσι) ψιλοκομμένες
- 1 κουταλιά φρέσκα χόρτα ψιλοκομμένα
- 1 κουταλιά κάπαρη ψιλοκομμένη
- 1 φιλέτο αντσούγια ψιλοκομμένο
- 6 κουταλιές ελαιόλαδο
- 3 κουταλιές ξύδι από λευκό κρασί
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε τα αυγά, χωρίζουμε το άσπρο μέρος από τους κρόκους και τα κόβουμε προσεκτικά. Σε ενα μπολ ανακατεύομε τις ελιές, τα χόρτα, την κάπαρη, το φιλέτο αντσούγιας, το ελαιόλαδο, το ξύδι και προσθέτουμε τα άσπρα μέρη και τους κρόκους των αυγών. Τέλος, καρυκεύουμε με πιπέρι και αλάτι.