0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 800 γρ. φιλέτα μπακαλιάρο
- φύλλα δάφνης
- χυμό απο 1 λεμόνι
- 8 κουταλιές ελαιόλαδο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 6 κλωνάρια δυόσμο σε στενές λωρίδες
- 1 μάνγκο ξεφλουδισμένο, χωρίς κουκούτσι
- 1/2 φλιτζάνι χυμό φρούτα του πάθους
- 1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο κόκκινο πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το ψάρι σε κύβους και το βάζουμε διαδοχικά σε σουβλάκια με φύλλα δάφνης. Αναμιγνύουμε το μισό χυμό λεμονιού με το μισό ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, αλείφουμε τα σουβλάκια ψαριού και τα τηγανίζουμε. Ζεσταίνουμε το μάνγκο με το χυμό και έπειτα τον κάνουμε πουρέ. Προσθέτουμε τη μέντα, το αλάτι, το πιπέρι, τον δυόσμο, το χυμό λεμονιού, τη φλούδα, το κόκκινο πιπέρι και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε τα σουβλάκια και τα περιχύνουμε με σάλτσα.