0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 4 φρέσκα κρεμμύδια σε μικρά κομμάτια
- 2 κουταλιές βούτυρο
- 110 γρ. μπέικον σε κύβους
- 1 αγγουράκι τουρσί
- 1 πράσινη καυτερή πιπεριά
- 1 φλιτζάνι κομμένα χόρτα
- φρέσκια κρέμα
- ζάχαρη
- 4 κουταλιές χτυπημένη κρέμα
Εκτέλεση
Σοτάρουμε τα κρεμμύδια στο βούτυρο μέχρι να μαραθούν χωρίς να πάρουν χρώμα, προσθέτουμε το μπέικον και συνεχίζουμε μέχρι να γίνει τραγανιστό. Τρίβουμε καλά το αγγουράκι και ψιλοκόβουμε την πιπεριά. Ανακατεύουμε όλα τα συστατικά με τα χόρτα και τη φρέσκια κρέμα και τα ζεσταίνουμε. Τέλος, ανακατεύουμε την κρέμα με το μείγμα.