Σάλτσα ιβουαρ

Σάλτσα ιβουαρ Σάλτσα ιβουαρ
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 3 κουτ. σούπας κοφτές βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 3 κουτ. σούπας κοφτές αλεύρι
  • 2 φλιτζάνια ζωμός κότας χλιαρός
  • 2 κρόκοι αυγών
  • κουτ. σούπας κρέμα γάλακτος
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη σε ένα κατσαρολάκι να λιώσει, ρίχνουμε σιγά-σιγά το αλεύρι και το καβουρδίζουμε. Προσθέτουμε το ζωμό, ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσει μερικά λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και χτυπάμε τους κρόκους, προσθέτοντας την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει μία λεία κρέμα. Την ανακατεύουμε στο μείγμα μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά και την σερβίρουμε με κοτόπουλο βραστό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε