

1
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος
- 1 κουταλιά βούτυρο
- 200 γρ. ζωμό κρέατος
- αλάτι
- πιπέρι
- 1/2 κούπα φιστίκι Αιγίνης αποφλοιωμένο και καλά τριμμένο
- 2 κουταλιές κονιάκ
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο βούτυρο και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το κονιάκ, το αλάτι, το πιπέρι λίγο το ζωμό κρέατος και αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά. Τέλος, προσθέτουμε τα φιστίκια και κλείνουμε τη φωτιά.