0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 ματσάκι ρόκα πλυμένη και χοντροκομμένη
- 100 γρ. λιαστή ντομάτα σε λάδι κομμένη σε μπαστουνάκια
- 50 γρ. ροδέλες μαύρης ελιάς
- 100 γρ. φλούδες παρμεζάνας
Για τη βινεγκρέτ
- 100 ml ελαιόλαδο
- 20 ml λάδι από τις λιαστές ντομάτες
- 40 ml βαλσάμικο
- 1/2 πρέζα αλάτι
- 1/4 πρέζας πιπέρι λευκό
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα υλικά για την βινεγκρέτ. Τοποθετούμε την ρόκα στο κέντρο, από επάνω την λιαστή ντομάτα και τα φιλέτα ελιάς. Περιχύνουμε με όσο ντρέσινγκ θέλουμε, βάζουμε την παρμεζάνα από επάνω και σερβίρουμε.