2
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Vegeterian
Συστατικά
- 440 γρ. κόκκινα φασόλια (κονσέρβα)
- 1 μεγάλη ντομάτα, κομμένη σε κύβους
- 1/2 φλιτζάνι έτοιμη πικάντικη σάλτσα ντομάτα (ήπια σάλσα)
- 280 γρ. τσιπς από καλαμπόκι (πακέτο)
- 8 φύλλα μαρούλι, ψιλοκομμένα
- 1 μικρό αβοκάντο, σε φέτες
- 20 γρ. τριμμένο τσένταρ ή γκούντα
Εκτέλεση
Αδειάζουμε τα φασόλια σε σουρωτήρι και τα ξεπλένουμε με κρύο νερό. Τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με την ντομάτα και τη σάλτσα. Βάζουμε τσιπς σε κάθε πιάτο, από πάνω το μαρούλι, το μείγμα φασολιών και αβοκάντο. Πασπαλίζουμε με τυρί και σερβίρουμε.