2
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 450 γρ. μικρές πατάτες βρασμένες και κομμένες στη μέση
- 10 καρδιές μαρουλιών
- 500 γρ. παντζάρια βρασμένα και κομμένα σε μπαστουνάκια
- 1 ματσάκι μικρά πράσα κομμένα σε μπαστουνάκια
- 250 γρ. ρεπάνια σε φέτες
- 100 γρ. μαύρες ελιές
- 300 γρ. μαγιονέζα
- 1 σκελίδα σκόρδο αναμεμειγμένη
υλικά για 2 μεγάλες σαλάτες
Εκτέλεση
Βάζουμε τα λαχανικά και τις ελιές σε στρώσεις στη σειρά, το ένα είδος δίπλα στο άλλο, σε μια μεγάλη πιατέλα και τα σερβίρουμε με την μαγιονέζα ανακατεμένη με το σκόρδο σαν ντιπ. Μ’ αυτή τη σαλάτα ταιριάζει το μαύρο ψωμί με φρέσκο βούτυρο.