0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 500 γρ. λάχανο Σαβοΐας ψιλοκομμένο
- 500 γρ κόκκινο λάχανο ψιλοκομμένο
- 2 καρότα τριμμένα
- 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές φέτες
- 1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές φέτες
- 1 ματσάκι κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 4 πρέζες φρέσκο κόλιαντρο
- 2 κουταλάκια αλάτι
- 1/2 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
Για το ντρέσινγκ
- 2 λάιμ το χυμό
- 40 ml σάλτσα σόγιας
- 20 γρ φρέσκια πιπερόριζα, ψιλοκομμένη
- 1 πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1 κουταλιά μέλι
- 1 κουταλιά σησαμέλαιο
- 150 ml αραχιδέλαιο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα λαχανικά με τον κόλιαντρο, το αλάτι και το πιπέρι καλά. Χτυπάμε με το σύρμα όλα τα υλικά του ντρέσινγκ μαζί. Περιχύνουμε τη σαλάτα με το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε.