2
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 600 γρ. γλυκοπατάτες σε κύβους
- 1 κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1/3 φλιτζανιού μαγιονέζα
- 1/3 φλιτζανιού γιαούρτι
- 1 κουταλιά μουστάρδα Meaux
- 1 κουταλιά μηλόκρασο
- 1 κουταλιά φρέσκο εστραγκόν ψιλοκομμένο
- 1/2 κουταλάκι αλάτι
- 1/2 κουταλάκι πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 1 φλιτζάνι κουκιά αποξηραμένα και βρασμένα
- 1 σελινόριζα ψιλοκομμένη
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες με το κρεμμύδι και τα στραγγίζουμε. Σε ένα σκεύος ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με το γιαούρτι, τη μουστάρδα, το ξύδι, το εστραγκόν, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε τις πατάτες, τα κουκιά και το σέλινο και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε τη σαλάτα ζεστή.