1
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 250 γρ λάχανο κόκκινο σε φέτες ψιλές
- 1 πιπεριά Φλωρίνης ψημένη σε μικρούς κύβους
- 1 σκουμπρί φιλέτο καπνιστό σε μπαστουνάκια
- 1 πρέζα μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1/2 κρεμμυδάκι ξερό σε φέτες ψιλές
- 20 γρ ελιές σε ροδέλες
- 50 γρ φασόλια μαύρα βρασμένα
- 1/2 λεμόνι το χυμό
- 1 πρέζα θρούμπι
- 50 ml ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το λάχανο με την πιπεριά, τις ελιές, το θρούμπι, το αλάτι, τα φασόλια και τα βάζουμε στο κέντρο του πιάτου. Από επάνω στην σαλάτα και περιμετρικά προσθέτουμε το σκουμπρί και το κρεμμύδι. Ανακατεύουμε το λάδι με το λεμόνι και περιχύνουμε την σαλάτα. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με το μαϊντανό.