Σαλάτα με κόκκινο λάχανο και γιαούρτι

Σαλάτα με κόκκινο λάχανο και γιαούρτι Σαλάτα με κόκκινο λάχανο και γιαούρτι
4 ΑΤΟΜΑ
15' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
2 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 500 γρ κόκκινο λάχανο σε φέτες ψιλές
  • 2 κουταλάκι ζάχαρη
  • 40 ml ξύδι
  • 180 γρ γιαούρτι στραγγιστό
  • 5 γρ. αλάτι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε το λάχανο με τη ζάχαρη, το αλάτι και το ξύδι καλά. Το αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο, το στραγγίζουμε και το βάζουμε σε ένα πιάτο με το γιαούρτι από επάνω.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε